Datum: 25-09-2023 - 07:33

 

Uit eten met uw kinderen is een feest bij ons, zij kunnen zich prima uitleven in onze binnenspeeltuin met trampolines, glijbaan, klim en klauterbaan en ballenbak. En is het mooi weer dan kunnen ze terecht in onze prachtige buitenspeeltuin! (bij ons is dit gratis) ook niet te vergeten zijn de kinderpannenkoeken of kindermenu met een cadeautje. Er is gratis wifi in ons restaurant.

Wij heten u van harte welkom bij Eeterij De Beleving!

Een vriendelijke bediening en lekker eten in een ongedwongen sfeer en speciaal als u met het hele gezin of familie uit eten wilt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dank zij onze binnen- en buitenspeeltuin kunt u bij ons heerlijk tafelen in een ongedwongen sfeer zonder dat u de kinderen hoeft te vermaken of rustig moet zien te houden aan tafel. Ze kunnen zich bij ons heerlijk uitleven in de speeltuinen terwijl u rustig met het overige gezelschap aan tafel kunt borrelen, eten en praten enz. Tevens hebben wij gratis WIFI in het restaurant en op het terras.

Wij hopen u gauw te mogen begroeten!

Faciliteiten kinderen:

kinderstoelen en stoelverhogers voor kleuters

verschoon ruimtemagnetron

binnenspeeltuin

trampolines

glijbanen

kleurmateriaal

kindermenu

buitenspeeltuin

zandbak

Openingstijden vanaf 1 juni 2020:

7 dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. (de keuken is alle dagen van 12.00 tot 21.00 uur geopend)

 

Contactgegevens

Eeterij De Beleving
Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk
Tel: 0252-370410

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.