Datum: 02-10-2023 - 14:28

Meerzorg laat u langer genieten van het comfort en veiligheid van uw eigen huis. U doet wat u kunt, en wij springen bij waar u dat nodig acht. Afgestemd op uw persoonlijke wensen koopt u zelf uw zorg in.

Als kleinschalige en persoonlijke organisatie zijn wij heel flexibel. Wij begrijpen dat het vertrouwen en de rust belangrijk zijn. U krijgt daarom zoveel mogelijk dezelfde zorgverlener en een vast contactpersoon voor de planning. Zorg blijft nu eenmaal mensenwerk.

Mogelijkheden van Meerzorg

Huishoudelijke hulp

Extra thuiszorg (eventueel naast de reguliere thuiszorg)

Slaapdiensten

Nachtzorg

24 uurs zorg

Maatjes, persoonlijke begeleiding

Wilt u meer weten over een van deze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze verpleegkundig consulent. Informatie en contactgegevens vindt u op www.meerzorg.nu.

Werken bij Meerzorg
Wil je voor Meerzorg werken als freelance huishoudelijke hulp of zorg-zzp’er? Bekijk de vacatures op onze website: www.meerzorg.nu/werken-bij.

Contactgegevens

Meerzorg
Rijsnburgerweg 2
2215 RA Voorhout
Tel: 071-4093278

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.