Datum: 25-09-2023 - 08:17

 

Even voorstellen

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al 25 jaar actief in het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding programma’s en vergaderbreaks op en rondom het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Door onze samenwerking met vrijwel alle strandpaviljoens en beachclubs, zijn wij in staat uw stranduitje van A tot Z te organiseren.

Ontvangst met koffie/thee/gebak, een afsluitende BBQ? Ook dat regelen we graag voor u.

Groot aanbod aan strandactiviteiten

Zoekt u een programma met een competitie element? Dan is wellicht een recreatieve strandzeskamp een leuk idee. Of wat dacht u van een Expeditie Robinson Beach? Uiteraard is het ook mogelijk een keuzeprogramma samen te stellen, met bijvoorbeeld vliegeren (powerkiten), beachvolleybal, brandingraften, branding kanoën, beachgolf, discgolf, zandsculptuur bouwen, etc. Of een combi E-chopper & Beach? Vrijwel alles is met elkaar te combineren.

Voor een compleet overzicht surft u naar www.noordwijk-events.nl 

E-chopper (e-scooter) verhuur

Stap op een elektrische E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden rondom Keukenhof vormen het perfecte decor voor een e-scooter tour. En één ding is zeker! Als je met deze kleurrijke E-choppers over de boulevard van Noordwijk rijdt, zal iedereen jullie nakijken.

Er zijn diverse tours (ochtend / middag / dag) mogelijk. Je boekt al een E-chopper tour v.a. 2 personen. De E-chopper tour Noordwijk is online te boeken via www.e-chopperhurennoordwijk.nl

Sloep uitje Kagerplassen

Bedrijfsuitje sloep varen? Wij bieden de leukste sloepuitjes aan op de Kagerplassen (opstapplaats Warmond). Een verkenningstocht met GPS? Of liever een competitie tussen teams? Kies dan voor onze Interactieve iPad Sloep Challenge. Ook een combi sloepvaren met een E-chopper tour behoort tot de mogelijkheden. Voor een compleet overzicht surf je naar www.sloepentocht.nl

 

Contactgegevens

Evenementenbureau SPEV Noordwijk-Events


Tel: 0252-340885

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.