Datum: 02-10-2023 - 14:35

Galerie ArtBoutique is gestart in 2003 en ontstaan vanuit een passie voor realistische schilderkunst. Peter en Edith Zuidhoek runnen de galerie met veel plezier en vertegenwoordigen een tiental geselecteerde kunstschilders uit binnen- en buitenland.

Aan de rand van het fraaie landgoed Offem, langs het water, is de galerie aan huis gelegen en op afspraak te bezoeken. De gehele collectie is te bewonderen op de website, maar in het echt is toch het allermooist. Bezoekers complimenteren de galerie met regelmaat over de hoogwaardige kwaliteit van de schilderijen. Men waant zich soms in een klein museum…

De collectie omvat een gevarieerd aantal onderwerpen zoals, zomer- en winterlandschappen, strand- en zeegezichten, stillevens en stads- en dorpsgezichten. Er zijn schilderijen te koop van bloembollenlandschappen van de bekende impressionist Leo van den Ende uit Voorhout.

Galerie ArtBoutique is exclusief vertegenwoordiger van de maker van het Panorama van de Bollenstreek. De galerie is ook exclusief vertegenwoordiger van Rob van Assen, de schilder van de collectie van oud Noordwijk en omstreken. Deze bijzondere collectie van bekende plekjes uit de periode van 1875 tot 1970 schilderde hij aan de hand van oude zwart/wit foto’s en ansichtkaarten. Hij romantiseerde de sfeervolle en herkenbare oude beelden in kleur.

Kunstschilders:
Rob van Assen, hedendaagse oude meester
John Wassenaar, scherpschilder
Leo van den Ende, meesterlijke impressionist
Jan Nederlof, hyperrealist
Paul Vereecke, maatschappelijk realist
Marc Lamers, veelzijdig realist
Jan van den Brink, surrealist,
Valéry Vecu Quitard, fijnschilder
John Haanstra, realist
Peter van den Borne, moderne realist

Een schilderij kopen kan online, maar het is natuurlijk veel leuker om eerst de galerie te bezoeken. Er worden doorlopend schilderijen tentoongesteld. Kortom galerie ArtBoutique is hét adres in de regio Noordwijk voor liefhebbers van realistische schilderkunst.

Bel of mail gerust voor een afspraak, u bent van harte welkom!

Contactgegevens

Galerie Artboutique
Hogeweg 55
2201 AN Noordwijk
Tel: 071-3618754
Mobiel: 06-16466508

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.