Datum: 22-03-2023 - 20:56

 

Is uw bank, fauteuil, eetkamerstoel of kussen versleten? Houtwerk of binnenwerk zoals schuim of veren aan vervanging toe?

Dan bent u bij Chair Repair aan het juiste adres. We staan garant voor vakwerk!

Stoffeerderij Chair Repair is gevestigd in het mooie Noordwijk aan zee. Sinds 2013 leveren wij verschillende diensten en producten met betrekking tot het bekleden van allerlei soorten meubelen. U kunt denken aan eetkamerstoelen, kussens op maat, fauteuils en banken. Ook zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van houtwerk en binnenwerken zoals schuim en veren.

Ook doen wij stoffering van meubelen in schepen caravans en boten. Dit doen wij zowel particulier als zakelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom in de Schoolstraat 47 in Noordwijk om onze collectie van stoffen te bewonderen. Ook komen wij vrijblijvend aan huis voor een offerte te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in:

-Stofferen van banken, fauteuils, kussens, eetkamerstoelen in stof of leer.
-Vervanging van schuimrubber of veren.
-Vernieuwing van binnenwereld, antiek restauraties, politoeren en tevens houtwormbehandeling.
-Caravan, boot of outdoor kussens stofferen.
-Biezen, rieten of rotanstoelen vernieuwen.

Onze werkwijze:

We zijn een bedrijf dat graag aan huis komt voor een prijsopgave te maken. Dat is geheel vrijblijvend. Wij nemen daarbij een ruime collectie aan stoffen en boeken mee. Ook kunt u bij ons in de showroom langskomen om onze stoffen te bewonderen en kunnen wij u van advies voorzien.

Materialen:

Het vak van meubelstoffeerder is van nature een duurzaam vak te noemen. Door het opnieuw bekleden van meubilair krijgt dit een tweede en soms wel een derde leven. Toch is dit voor ons niet genoeg en geven wij graag meer invulling aan het maatschappelijk veelbesproken thema duurzaamheid. Dit doen we onder andere door het gebruik van duurzame materialen. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen van eerlijke komaf en materialen met een zo laag mogelijke ecologische footprint.

Vulmaterialen:

De door Stoffeerderij Chair Repair gebruikte materialen die als vulling dienen hebben een zo laag mogelijke impact op het milieu. Comfortschuim wordt het meest gebruikt als binnenwerk, maar heeft als nadeel dat dit niet zo duurzaam is. Gelukkig zijn er steeds meer alternatieven die minder schade aan het milieu toebrengen. Een voorbeeld hiervan is Pantera schuim. Kwalitatief een uitstekend binnenwerk, dat minder belastend is voor het milieu en een lange levensduur heeft. Wij adviseren onze klanten om voor dit schuim te kiezen.  Ook zijn wij gespecialiseerd in het zetten van verschillende veren. Bijvoorbeeld nosag veren of verenraam.

Weekmarkt:

Wij zijn al jaren een begrip op een aantal markten. Hieronder onze vaste weekmarkten:

Maandag: Noordwijkerhout
Dinsdag: Oegstgeest
Donderdag: Abcoude
Vrijdag: Landsmeer

Verder doen we jaarlijks een groot aantal jaarmarkten en braderieën. Deze zullen we vermelden t.z.t.

Openingstijden: Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 15.00

De rest van de dagen zijn we geopend op afspraak.

Schoolstraat 47a1, 2202 HD te Noordwijk.

Telefoon: 071-8892715

 

 

Contactgegevens

Meubelstoffeerderij Chair Repair
Schoolstraat 47a1
2202 HD Noordwijk
Tel: 071-8892715

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.