Datum: 02-10-2023 - 13:12

In De Oude Keuken in Rijnsburg is Linda Driebergen, Register Vinoloog, de gastvrouw.

Zoek je een wijncursus in de omgeving van Leiden, dan ben je hier op het goede adres. Linda geeft wijncursussen op verschillende niveaus. Voor de beginnende wijnliefhebber is bijvoorbeeld de cursus ‘Wijnoorkonde’ (SDEN 2) heel erg leuk. De gevorderde wijnliefhebber die nog meer de diepte in wil, beveelt zij de cursus ‘Wijnbrevet’ (SDEN 3) van harte aan.

Linda is aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en tevens lid van de Associatie van Wijndocenten. Op een inspirerende wijze kan ze je leren proeven en neemt ze je tijdens de lessen mee door de wijngebieden van de wereld. Aan het eind van de cursus kan er een diploma behaald worden welke landelijk erkend is.

Benieuwd wanneer er weer cursussen beginnen? Kijk dan even hier.

 

 

 

 

 

 

 

Aan haar gezellige tafel onthaalt zij al vele jaren gezelschappen van 4 tot 12 personen. De sfeer is er warm en gastvrij. Iedereen voelt zich snel thuis. Linda verzorgt voor u een diner, een lunch of een High Wine en u geniet. Prachtige hapjes en gerechten, bereid met mooie, verse producten. Als Register Vinoloog zoekt Linda de mooiste wijnen bij de gerechten. Wil je een tafel reserveren? Doe dat dan via https://www.deoudekeuken.com/reserveer-uw-tafel/

 

 

 

 

 

 

Wijnlokaal 
Daarbij kun je op vrijdag en zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur in haar wijnlokaal ook wijn komen proeven. Deze kunt u dan ook ter plekke aanschaffen.  

Contactgegevens

Wijn bij De Oude Keuken
Katwijkerweg 16
2231SB Rijnsburg
Tel: 0652695315

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.