Datum: 02-10-2023 - 13:34

 

Wist u dat elke bedrijf in Nederland met meer dan 1 werknemer de BHV geregeld moet hebben en zoekt u hiervoor een enthousiast bedrijf? Of heeft u altijd al eens willen leren reanimeren? Neemt u dan contact op met SSN Bedrijfshulpverlening!

Van jongs af aan wist ik dat ik graag wat wilde bijdragen aan de veiligheid van ons land en onze medemens. 
Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam geweest in diverse takken op het gebied van veiligheid en hulpverlening. Zo ben ik bijvoorbeeld werkzaam geweest bij de ambulancedienst.  Daarnaast heb ik het altijd erg leuk gevonden om mensen hier wat over te leren en enthousiast te maken voor deze tak van sport.

Ik ben NIBHV gecertificeerd instructeur op het gebied van Brand & Ontruiming, Eerste Hulp en Eerste Hulp bij werken met kinderen. Daarnaast ben ik Instructeur Basic Life Support en Paediatric Basic Life Support van de Nederlandse Reanimatie Raad. Dat houdt in dat ik officieel training mag geven in het reanimeren van volwassenen en kinderen.

In januari 2022 ben ik van start gegaan met mijn eigen bedrijf SSN Bedrijfshulpverlening. Ik verhuur mijzelf als freelance BHV Instructeur aan andere bedrijven. Daarnaast heb ik mijn eigen klantenbestand en ben ik hard aan het werk om dit uit te breiden. Dit kunnen bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren zijn. Ik verzorg BHV Training, EHBO Training en Reanimatie Training. 
Uw BHV training wordt aangepast op uw bedrijf! 

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Dan maak ik graag een afspraak met u om eens nader met elkaar kennis te maken! 

Met vriendelijke groet,
Suzanne van der Niet
SSN Bedrijfshulpverlening

Contactgegevens

SSN Bedrijfshulpverlening
Wulk 2
2201 VH Noordwijk
Tel: 0638343807

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.