Datum: 25-09-2023 - 09:25

Van harte welkom bij BinnenZee

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte BinnenZee. Deze halte is met bus 20 en 90 te bereiken.

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempelvrije entree, speciale kleedruimte en toiletten en toegang tot het water met een lift. Wij hebben het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje. 

Over Sportfondsen
Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie

Contactgegevens

Zwembad BinnenZee
Nieuwe Zeeweg 165
2202 HA Noordwijk
Tel: 071-3613333

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.