Datum: 25-09-2023 - 09:22

 

Het imposante Van der Valk Palace Hotel Noordwijk biedt uitgebreide faciliteiten, zoals een Swimming Pool Area, fitness en een Magnesium Floatbad. Het hotel beschikt over ruime kamers, een loungebar en een culinair restaurant.

Restaurant Vloed wordt gekenmerkt door pure cuisine, gerechten met lokale ingrediënten en een stijlvolle inrichting die zorgt voor een heerlijk gevoel van thuiskomen. Een plek waar u kunt genieten van een combinatie van voortreffelijke, moderne seizoensgerechten en de Valk Klassiekers die je van ons gewend bent. Restaurant Vloed is aangesloten bij Euro-Toques Nederland omdat het werkt met pure, (h)eerlijke producten uit de omgeving en bezig is met duurzaam ondernemen met oog voor de natuur.

In Vloed loungebar kan iedereen genieten van een gezellige avond met collega’s, vrienden of familie. Bij Vloed loungebar staat niet alleen de kwaliteit van de dranken en hapjes centraal, maar ook de sfeer en het comfort voor onze gasten. 

Binnenkort opent het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk hun nieuwe Wellness Center: Yumi Spa & Wellness. U kunt hier een volledige Magnesium Experience ervaren. Volg een pad van diverse behandelingen waarin magnesium centraal staat. De Experience zal ervoor zorgen dat u volledig ontspant, alle stress van u afglijd en uw lichaam optimaal kan herstellen. Op dit moment is de eerste floating ruimte al geopend. Hier kunt u gewichtloos drijven in een magnesiumbad. Deze ervaring heeft verschillende positieve effecten op uw lichaam zoals ontspanning en stressverlaging. Meer informatie.

Het van der Valk Palace Hotel Noordwijk is altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures hier  

Contactgegevens

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk
Pickeplein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee
Tel: 071-3653000

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.