Datum: 26-09-2023 - 16:51

De website 112 Duin en Bollenstreek is opgericht in augustus 2022. Op de website worden foto’s en video’s geplaatst van 112-incidenten uit de regio Duin en Bollenstreek. 

Zoals de naam al zegt richt de website zich alleen op 112 incidenten en alles wat daarmee te maken heeft. 112 Duin en Bollenstreek is gespecialiseerd in het verzamelen van informatie en het maken van foto’s en/of video’s op locatie. De fotografen hebben jaren ervaring en zijn in het bezit van een officiële politieperskaart, uitgegeven door de Nederlandse Bond van Journalisten.

De vraag naar 112 nieuws is groot, wij maken op een professionele wijze tekst en beeld voor plaatsing op de website. Wij brengen nieuws op een eerlijke manier en onze fotografen gaan altijd respectvol om met slachtoffers, betrokkenen en hulpdiensten.

Contactgegevens

112 Duin en Bollenstreek


Tel: 06-14851902

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.