Datum: 26-09-2023 - 16:43

Altijd bereikbaar voor storingen
U kunt ons altijd bereiken voor het stellen van vragen of melden van proble­men. Wij zullen samen met u de urgentie bepalen. Wanneer het mogelijk is zullen wij de storing op afstand voor u oplossen. Zo nodig gaan wij direct naar de locatie.

Professionele ICT-partner
Mense-ICT is al ruim 25 jaar een betrouwbare, professionele ICT-partner met slimme, complete en klantspecifieke ICT oplossingen voor MKB bedrijven, ZZP-ers en particulieren. Voor beheer en onderhoud van servers, netwerken en IT infrastructuur.

               

Resultaatgerichte samenwerking
Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT-partner in de regio Zuid-Holland? Met Mense-ICT ervaart u meer gemak, grip op de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT.

De mens achter MENSe ICT
De mens achter MENSe ICT ben ik, Jan-Erik Mense. Ik zorg voor ICT-oplossingen voor het MKB, mét een menselijke aanpak. Dat vind ik zeer belangrijk. Met mijn 25 jaar werkervaring weet ik inmiddels wat voor impact storingen op een onderneming kunnen hebben. Daarom doe ik mijn uiterste best om de storingen zo snel mogelijk op te lossen zodat de bedrijfsvoering van de onderneming daar geen last van ondervindt.

Samen met de partners met wie ik samenwerk, zorg ik dat wij de klant een gepaste oplossing bieden bij zijn of haar ICT-probleem. De partners met wie ik samenwerk, heb ik zorgvuldig uitgekozen en staan voor dezelfde menselijke aanpak.

Als er een probleem is op ICT-gebied, kom ik met mijn analytisch vermogen snel tot de kern van het probleem. Door mijn manier van werken en betrokkenheid zorg ik voor continuïteit in de bedrijfsprocessen. Ook kan ik bij drukte of bij implementaties goede ondersteuning bieden zodat de bedrijfsprocessen niet verstoord worden.

Services:
ICT Advies
Back-up ondersteuning
Netwerk beheer
Data beveiliging management

MENSe ICT:
Voor slimme, complete en klantspecifieke ICT-oplossingen voor het MKB, ZZP en particulier.

Afspraak inplannen?
Bel, WhatsApp of mail vandaag nog. Wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissing op ICT-gebied.

Contactgegevens

MENSe ICT
Brederowende 8
2182 VX Hillegom
Tel: 06-40957033

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.