Datum: 26-09-2023 - 18:11

Coaching
Wil je van je hoofd terug naar je lijf? Van ‘alles bedenken, weten en onder controle houden’ naar ‘voelen en aanwezig zijn in het hier en nu’? Heb je een levensvraag waar je naar wilt kijken of een patroon waar je steeds tegenaan loopt? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken om daar verandering in aan te brengen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Oegstgeest of in de praktijk van Gezond Mens in Roelofarendsveen.

Stress en burn-out
Als je merkt dat het niet meer gaat, als je lijf niet meer wil en je je overvraagt voelt dan is het tijd om de dingen anders aan te pakken. En daar kan ik je bij helpen. Samen kijken we eerst naar het herstel van je lijf. Daar begint het. Daarna begeleid ik je naar 'je eigen andere manier'. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik werk daarbij onder andere lichaamsgericht en met de CSR-methode (Chronische Stress Reversal).

Workshops en trainingen

Persoonlijke ontwikkeling in een groep
Naast individuele begeleiding kun je bij VeelzijdigOntwikkelen ook terecht voor diverse workshops en trainingen met diepgang. Zoals het werken met de Tzolkin Dreamspell-kalender waarbij je inzicht krijgt in een thema of persoonlijke vraag. Of het maken van een SoulCollage®, een creatieve manier om met beelden inzicht te krijgen in wat er speelt voor jou. Kijk voor meer informatie hierover op mijn website onder het kopje ‘Agenda’, klik hier.

Training en workshops in organisaties
De workshops en trainingen geef ik niet alleen aan particulieren, maar ook aan medewerkers in organisaties. Interesse? Neem contact met mij op.

Jezelf ont-wikkelen
Wil jij altijd ‘alles’ goed doen in je leven en ervaar je daar bewust of onbewust stress van? Wil je het anders in je werk of privé en weet je nog niet zo goed hoe? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Samen kijken, horen, voelen en weten waar jij je antwoorden hebt. Ik wandel met je mee op jouw pad en ondersteun je door je patronen inzichtelijk te maken.

‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them’ Albert Einstein 

Contactgegevens

Angélique van der Zijden
Linnaeushof 13
2341 PA Oegstgeest
Tel: 06-15639900

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.