Datum: 26-09-2023 - 16:49

Persoonlijk
Samen met de nabestaanden geven wij invulling aan uw persoonlijke uitvaartwensen. Ieder mens heeft een leven geleefd, wijsheden vergaard en anderen geraakt. Dit leven belichten, geeft de uitvaart karakter waaruit men troost en inspiratie kan halen.

Puur
Een uitvaart verzorgen is mensenwerk. Het is onze verantwoordelijkheid de nabestaanden eerlijk, geruisloos en integer te begeleiden.

Liefdevol
Liefdevol betekent alle tijd en aandacht hebben voor de nabestaanden. Zorgen voor rust en ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare.

Creatief
Samen met de nabestaanden creeëren wij een afscheid dat recht doet aan de dierbare. Iedereen heeft andere wensen, een persoonlijk afscheid wordt gekenmerkt door creativiteit.

Bewust
Afscheid nemen kan maar één keer. De uitvaart bewust ervaren en bewuste keuzes maken, geeft rust en kracht. Zo wordt het afscheid een herinnering van waarde.

Klik hier voor een overzicht van de twee rouwkamers

Anneke Beunder en Joost Beunder 

Contactgegevens

Het Uitvaarthuys Noordwijkerhout
Dorpsstraat 31
2211 GA Noordwijkerhout
Tel: 0252-376942
Mobiel: 06-19279821

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.