Datum: 21-03-2023 - 16:01
02
aug
'18

Indrukwekkend afscheid van Leon Gielen, webmaster van Blik Op Noordwijk. (foto's)

Hulpdiensten uit de Duin- en Bollenstreek hebben woensdagmiddag 1 augustus op een indrukwekkende manier hun laatste eer bewezen aan 112-fotograaf 'Leon Gielen'. Leon was al een flink aantal jaren actief als fotograaf en medeoprichter van 112Bollenstreek.nl en was webmaster van de nieuwswebsite Blik Op Noordwijk. De 50-jarige Noordwijker overleed...

plotseling op vrijdag 27 juli 2018. Zijn overlijden is een groot verlies voor zijn familie, vrienden en alle hulpdiensten in de Duin- en Bollenstreek. Dat Leon zijn vak heel precies en met veel respect uitoefende was op de dag van de uitvaart goed te zien.

Naast zijn familie zetten ook de hulpdiensten zich de afgelopen dagen groots in om een gepast en eervol afscheid voor Leon waar te maken. Onder een grote escorte van verschillende hulpdiensten werd Leon van Noordwijk naar Leiden begeleid om daar afscheid van hem te kunnen nemen.

Foto's 112Bollenstreek

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.