Datum: 30-11-2022 - 05:04
26
me
'19

Op 4 juni sluit voorinschrijving StarBalm Strandlopen.

Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen voor de StarBalm Strandlopen, maar er is nog voldoende ruimte voor enthousiaste lopers op het Noordwijkse Strand. De Strandlopen zijn elke donderdagavond van 13 juni tot en met 15 augustus ter hoogte van de politiepost aan de Koningin Wilhelminaboulevard, er wordt om 19.30 uur gestart...

De afstanden zijn 2, 4 en 8 kilometer, dus jeugdige en oudere sportievelingen maar zeker ook ervaren lange afstand lopers, ze kunnen allemaal hun eigen uitdaging aangaan. Als men gebruik maakt van de voorinschrijving krijgt wordt alle informatie, een borstnummer maar vooral ook de chip waarmee de tijden worden geregistreerd, vooraf thuisbezorgd.

Lopers die goed voorbereid aan de Strandlopen willen beginnen, doen er goed aan zich vooraf in te schrijven. Het levert ook een gratis los loopkaartje op voor een introducee.

Voor nadere informatie over de inschrijving wordt verwezen naar de website van Strandlopen. Uiteraard zijn lopers die graag af en toe willen meelopen ook van harte welkom. De jeugd tot en met 15 jaar betaalt daarvoor € 2,50 en mensen ouder dan 15 jaar betalen per avond € 3,50.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.