Datum: 01-12-2022 - 14:14
23
jun
'19

's Heerenloolands 2019 grootser dan ooit.

Komende week komt de organisatie ’s Heerenloolands met weer een week vol amusement en plezier. Vanaf woensdag 26 juni t/m zondag 30 juni zijn er weer tal van activiteiten in het park van de Willem van den Bergh aan de Zwarteweg in Noordwijk...

Op de dagen woensdag, donderdag en vrijdag is er het Zomerfeest waar van alles te beleven is met onder andere optredens, een markt, bands, DJ’s, kindertent, eten, drinken en natuurlijk de kermis die dit jaar wéér uitgebreider is.

Op vrijdagavond is er een zeskamp met diverse sportieve activiteiten die naadloos over gaat in de Berghrock Pre-Party met verschillende DJ’s.
Op zaterdag 29 juni barst Berghrock los vanaf 10.00 uur met optredens van verschillende bands en DJ’s, kraampjes met hapjes en drankjes en natuurlijk wederom kermis. Kortom een week vol feest en activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie het programma zijn te vinden op de website van 's Heerenloolands.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.