Datum: 30-11-2022 - 05:03
15
jul
'19

Strandlopen van StarBalm zijn op de helft.

Donderdag 11 juli werd onder bijna perfecte omstandigheden de 5e van 10 lopen van de STARBALM strandlopen gelopen. Om half 8 werden de 460 lopers vakkundig weggeschoten door speaker Sandra van Houten en Novo vrijwilliger Peter v.d. Berg. Dank zij het perfecte strand en weinig wind kwamen de lopers met snelle tijden weer bij de finish terug waar een flesje water wachtte van dagsponsor makelaardij van Wijk...

Voor de klassementsponsors wachtte boven ook het felbegeerde hardloopshirt, de beloning van dit jaar. Aanstaande donderdag wordt de 6e loop gelopen en dan zullen de winnaars van de eerste bekers al bekend worden, een spannende race dus. Inschrijven als klassementloper kan uiteraard nog steeds en ook een keer los meedoen is mogelijk. Losse lopers t/m 15 jaar betalen 2,50 euro en ben je ouder dan 15 betaal je 3,50 euro.

Alle informatie over de strandlopen en de uitslagen kun je vinden op de website van strandlopen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.