Datum: 01-12-2022 - 14:55
23
jul
'19

Nazomerfestival van Welzijn Noordwijk.

Op zondag 8 september 2019 organiseert Welzijn Noordwijk, in samenwerking met Cultuur Verbindt, het non-profit Ondernemersfonds en Teylingen college Leeuwenhorst, het Nazomerfestival...

Het belooft een fantastische dag te worden. Verschillende verenigingen en vrijwilligersorganisaties laten zien waarom het verenigingsleven zo leuk is. Met spetterende optredens op het podium, sportieve activiteiten en leuke workshops is het een dag waarop iedereen zich kan vermaken.

Voor de kleintjes onder ons is er een goochelaar geregeld (Nederlands kampioen), oud Hollandsche spelletjes en een echte candykraam. De moeite waard!

Daarnaast is er een hip en gezellige vrijwilligerschillruimte, waar je in gesprek kan gaan met verschillende organisaties over vrijwilligerswerk.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.