Datum: 01-12-2022 - 15:29
22
jul
'19

Natte 6e strandloop StarBalm strandlopen.

Dat de STARBALM Strandlopen ook met minder weer populair is bewees de 6e loop van afgelopen donderdag. Zo’n 400 lopers trotseerden de regen en een door de net afgelopen vloed nog niet zo mooi strand...

De forse tegenwind op de heenweg resulteerde gelukkig in een meewind op de terugweg, maar kon toch niet voor toptijden zorgen. Bij terugkomst waren er voor de lopers deze week zelfs twee dagsponsors. Een appel van verfspecialist Lasooy en een stroopwafel van Eat Dutch Wafles.

Voor 14 lopers betekende de uitslag van deze loop dat ze al een beker hadden gewonnen. Ze kunnen in hun klassement niet meer ingehaald worden. Gelukkig kan er de komende lopen nog gestreden worden om de resterende 75 bekers.

Nog 4 lopen te gaan met a.s. donderdag de 7e loop. Inschrijven als klassementloper kan uiteraard nog steeds en ook een keer los meedoen is mogelijk.

Losse lopers t/m 15 jaar betalen 2,50 euro en ben je ouder dan 15 betaal je 3,50 euro.

Alle informatie over de strandlopen, de foto’s en de uitslagen kun je vinden op de website van strandlopen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.