Datum: 30-11-2022 - 05:40
26
aug
'19

Laatste Strandloop ook de zwaarste en prijsuitreiking StarBalm Strandlopen in bomvolle sporthal.

Tijdens de laatste StarBalm Strandloop op 22 augustus was het om 20.22 uur hoog water. Dat betekende voor iedereen lopen in het mulle zand of lopen in de vloedlijn. Een zware loop dus, daar waren alle 230 klassement lopers en 90 losse lopers het wel over eens...

De looptijden waren dan ook 4 tot 7 minuten langer dan de voorgaande lopen. Maar iedereen accepteerde dit als een van elementen die zich voordoen als je deelneemt aan Strandlopen. Cock Jue deed zijn best om iedereen, na de zware tocht, binnen te loodsen en te prijzen voor de prestatie die werd geleverd. Medewerkers van StarBalm waren aanwezig om de lopers een “warm stick” te geven voor de verzorging van de spieren. De jeugd kreeg een opvouwbare waterfles. Alle lopers konden de chip voor de tijdregistratie inleveren als men dat wilde. Indien lopers volgend jaar weer willen doen, kunnen ze de chip houden.

In de Sporthal aan de Duinwetering was ’s middags alles in gereedheid gebracht voor de prijsuitreiking van de 48e StarBalm Strandlopen. Nadat de laatste lopers binnen waren werden de resultaten snel verwerkt in het Chipsysteem. Om 21.00 uur begon de prijsuitreiking in de kantine van de Sporthal. Het was een hele toer om de bijna negentig prijswinnaars van de 30 klassementen uit te reiken. Die klus was Cock Jue wel toevertrouwd. Binnen een uur was iedereen voorzien van de verdiende prijs. Daarna bedankte voorzitter John Klinkenberg van NOVO alle vrijwilligers voor de geslaagde organisatie bij deze 48e StarBalm Strandloop!

Foto's: ingestuurd door de organisatie van StarBalm.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.