Datum: 01-12-2022 - 14:05
16
sep
'19

Sportcongres voor alle sportverenigingen en sportaanbieders in de Bollenstreek.

Op woensdagavond 9 oktober organiseren de buurtsportcoaches uit de gemeentes Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen het jaarlijkse “Sportcongres Bollenstreek”. Dit jaar vind het Sportcongres Bollenstreek plaats bij Sportpark Duinwetering in Noordwijk...

Tijden de plenaire opening zullen André de Jeu (VSG) en Marcel Kamsteeg (Beweegmakelaar aangepast sporten) het thema Nationaal Sportakkoord aanhalen door in te gaan op de diverse aspecten van het akkoord.

Na de plenaire opening heeft iedereen de mogelijkheid om één workshop te volgen. Er kan een keuze gemaakt worden uit vier workshops: Sport en autisme; geen probleem?!, Sponsoring, de open/nieuwe vereniging en de positieve sportcultuur.

Na de workshop is er voldoende tijd om met de overige aanwezigen te netwerk en is er de mogelijkheid om een drankje te doen.

Het Sportcongres Bollenstreek is voor bestuurders, commissieleden, vrijwilligers en technisch kader van sportverenigingen uit Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen.

Het programma begint om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Het Sportcongres is kosteloos voor de bezoekers.

Inschrijven is mogelijk tot 2 oktober. Wil jij meer informatie ontvangen over het Sportcongres of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van Sportbedrijf Noordwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.