Datum: 01-12-2022 - 13:21
16
sep
'19

Landgoed Tespelduyn doet mee aan de Open Top Trouwlocatie Route.

Op zondag 22 september doet Landgoed Tespelduyn mee aan de Open Top Trouwlocatie Route, dé nationale open dag voor aanstaande bruidsparen. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn de bruidsparen van harte welkom om alle trouwmogelijkheden op Tespelduyn te komen bezichtigen. De mogelijkheden voor een trouwdag zijn eindeloos, zo ook op Tespelduyn. Bij Landgoed Tespelduyn staat persoonlijke aandacht op nummer 1. Bruidsparen kunnen de grote dag inplannen zoals ze zelf willen....

De nieuwste trends voor 'Trouwen in 2020' zijn bij het landgoed te bewonderen. En er is weer een mooie winactie: 3 leuke licht letters naar keuze staan te schitteren op jullie bruiloft op ons Landgoed Tespelduyn. t.w.v. € 189,37 incl. BTW.

Ook worden de aanstaande bruidsparen geïnspireerd door de mogelijkheden qua vervoer. Te denken valt aan een ritje op een speciale Trouwbuggy. Voor wie even wil genieten van de prachtige tuin en omgeving, wordt op deze zondag door een van onze super vriendelijke Marshalls rondgereden over het terrein met als klap op de vuurpijl een prachtig uitzicht vanaf de 23 meter hoge Terp.

Op zondag 22 september zullen veel van deze trouwmogelijkheden aan bod komen. Er zijn verschillende BABS aanwezig. Deze vriendelijke Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke stand van de gemeente Noordwijk vertellen de bruidsparen in al hun enthousiasme wat er allemaal komt kijken bij het officiële gedeelte. Persoonlijk en op maat.

Landgoed Tespelduyn laat verschillende opstellingen voor de ceremonie en het diner zien. Zo is de Trouwzaal geheel ingericht als decor voor een onvergetelijke Winterwedding, staan de diner tafels opgesteld in de gezellige Huyskamer of de genoeglijke Heerenkamer in ’t Landhuys. Traditionele bruiloften of trouwfeesten met een Italiaanse of Aziatisch touch; Bij Landgoed Tespelduyn zijn de mogelijkheden ongekend.

Bruidsparen die het Landgoed Tespelduyn in voorgaande edities bezocht hebben zijn zeer enthousiast. Een paar reacties van eerdere bezoekers: “Landgoed Tespelduyn (onze trouwlocatie) heeft er erg veel aan gedaan om een mooi beeld neer te zetten! Er was veel informatie aanwezig en men nam ruim de tijd. Daarnaast hebben we van heerlijke hapjes kunnen proeven en werd er zelfs een sabrage voorgedaan!”

En: “Dit voelde echt als een warm bad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we dit als onze trouwlocatie hebben uitgezocht. We werden heel goed ontvangen en rondgeleid. Overal werd uitleg over gegeven, kon er antwoord gegeven worden op al onze vragen en zijn we gaan zitten met Peter. Hij heeft samen met ons een tijdsplanning (vrijblijvend) gemaakt. Gaf aan dat alles kan, niets te gek is en we kregen ook alvast wat lekkere hapjes te proeven. Alles bij elkaar (de ontvangst, uitleg, gastvrijheid, locatie, aankleding) heeft dit er voor gezorgd dat wij onze droomlocatie hebben gevonden en een datum hebben geprikt!”

Nieuw deze editie is de deelname van bruidsmode winkel Trouw! Met een aantal schitterende jurken zal menig bruidje haar hart kunnen ophalen. Aan de ‘Ohh’s … en “Ahh ‘s” zijn ze op het Landgoed Tespelduyn inmiddels wel gewend. Met al die prachtige settings en de bloemdecoraties in en rondom het Landgoed staat het landgoed als visitekaartje voor de streek.

De culinaire verzorging is op het Landgoed Tespelduyn altijd uitzonderlijk Op deze dag kunnen aanstaande bruidsparen verschillende hapjes proeven voor de grote dag. Ook zal er een sabrage-moment zijn en wordt deze echte champagne uit geschonken.

Al met al belooft het een bruisende dag te worden! Zijn jullie tijdens de Open Top TrouwLocatie Route ook aanwezig op Tespelduyn om al haar trouwmogelijkheden te komen bewonderen?

Meld jullie dan nu aan via de website van Open Top Trouwlocatie Route en plan Tespelduyn in op jullie route.

Klik op de link voor een filmpje van een bruiloft op Tespelduyn.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.