Datum: 26-03-2023 - 10:55
03
okt
'19

Weekend vol toptafeltennis op Europe Youth Top 10 in Noordwijk.

Komend weekend, van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober, strijden de beste 10 Europese jeugdspelers van vier verschillende categorieën (jongens/meisjes, cadetten/junioren) in Noordwijk om de Europese Youth Top-10. Dit is de jeugdvariant van Top16 voor senioren. De beste toptalenten uit Europa...

nemen het van vrijdag tot en met zondag tegen elkaar op in Noordwijk op sportpark Duinwetering. Nederland wordt vertegenwoordigd door vier spelers, in elke categorie doet er eentje mee.

10-kamp

Voor dit toernooi komen de beste 10 junioren en cadetten (jongens en meisjes) vanuit heelEuropa naar Noordwijk toe, waar dus wordt gespeeld in vier categorieën. De toernooiopzet is een 10-kamp verdeeld over 3 dagen waarbij elke dag 3 wedstrijden worden gespeeld. Alle dagen is er livestream via Laola.tv van tafel 1 en 2. Alle informatie over het toernooi is tel ezen op de website van het toernooi. Daarop staat het wedstrijdprogramma en de lijst met deelnemers. Ook het digitale magazine is te lezen. Bovendien zijn er drie side-events: eentje speciaal voor ouderen, een voor scholieren en er is een demonstratie paratafeltennis.

Nederlandse deelnemers:

Jongens Junioren:

Lode Hulshof. Leeftijd: 16 jaar. Woonplaats: Lichtenvoorde. Club: Hercules/ Borussia Düsseldorf

Meisjes Junioren:

Emine Ernst. Leeftijd: 16 jaar. Woonplaats: Lochem. Club: VTV (N)

Jongens Kadetten:

Gabrielius Camara. Leeftijd: 13 jaar. Woonplaats: Rotterdam. Club: Taverzo

Meisjes Kadetten:

Anna Peters. Leeftijd: 14 jaar. Woonplaats: Veldhoven. Club: Westa.

Logo: Nederlandse Tafeltennisbond.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.