Datum: 01-12-2022 - 13:56
10
dec
'19

Noordwijkse kerken organiseren Kerstpakkettenactie 2019

De gezamenlijke Noordwijkse kerken houden net als voorgaande jaren in december weer een kerstpakkettenactie. Er is nog steeds veel behoefte aan extra aandacht voor plaatsgenoten, mensen die getroffen zijn door financiële problemen, of door andere vormen van tegenslag in hun persoonlijk leven...

Voor de eerste levensbehoeften worden deze mensen wel ondersteund, maar iets extra’s zit er voor hen niet in. Het zijn díe mensen die wij met Kerstmis extra aandacht willen geven door hen met een Kerstpakket te verrassen. Daarnaast is er een groeiende groep mensen die blij is met een kerstattentie, waaruit blijkt dat er aan hen gedacht wordt tijdens deze feestdagen.

Hoe u aan de actie kunt bijdragen? Door het afstaan van (een deel van) uw eigen kerstpakket of het doneren van een financiële bijdrage. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat een feestelijk pakket of een leuke attentie wordt samengesteld en het de mensen bereikt die die aandacht het hardst nodig hebben. Wij beschikken over namen en adressen van plaatsgenoten bij wie een kerstattentie bijzonder welkom zou zijn. Die namen hebben wij gekregen van de plaatselijke diaconieën, zorginstellingen, ouderenorganisaties, maatschappelijke instellingen, pastores, artsen en andere vertrouwenspersonen uit de Noordwijkse gemeenschap.

Als u iets aan te bieden hebt, laat het ons dan even weten. We komen het graag bij u ophalen. Het is ook mogelijk om uw bijdragen persoonlijk te bezorgen bij:

- parochiecentrum Maria ter Zee, Nieuwe Zeeweg 75 

- parochiecentrum St. Jeroen, Van Limburg Stirumstraat 24

van maandag 16 t/m vrijdag 20 december van 10.00 tot 12.00 uur;

Buiten genoemde tijden: de familie Oosting, Zilverschoon 3.

Financiële bijdragen zijn van harte welkom op: - rek.nr. NL11 INGB 0007 8725 36, t.n.v. Katholieke Diaconie Noordwijk, - en rek.nr. NL60 RABO 0346 8117 08, t.n.v.- Diaconie Protestantse Gemeente Noordwijk, onder vermelding van ‘Kerstpakkettenactie’.

Helpt u mee om wat licht te brengen in het leven van mensen voor wie juist de decembermaand een donkere periode is?

Namens de Diaconieën van Noordwijk: Leo Salman, 06-30621587 Johan Oosting, 071-3618192

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.