Datum: 26-09-2023 - 16:59
10
mrt
'20
ODI en HTIOS spelen samen de komische thriller “Over ons lijk”.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

ODI en HTIOS spelen samen de komische thriller “Over ons lijk”.

 Oplichters, moordenaars en psychopaten. Zo staat de familie van Lijk bekend. Het zal je familie maar zijn. Oom Claudius van Lijk is tot verdriet van de familie helaas overleden. Of zijn zij er stiekem wel blij mee? Oom Claudius is namelijk in bezit van een prachtig kasteel en heeft ook miljoenen verdiend die nu allemaal in het testament staan onderverdeeld...

Wie van de familie erft het kasteel en de miljoenen? Of is het misschien wel een niet-familielid die er met alles vandoor gaat? De notaris leest een laatste zin op: als er iemand de erfenis niet erkent of overlijdt, wordt zijn of haar deel onder de rest verdeeld.

Wat hebben moordenaars en psychopaten allemaal over voor geld? Hoe ver gaan zij? Al snel is er een eerste slachtoffer aangetroffen en gebeuren er vreemde dingen in het kasteel. Zo klinkt er continue vreemd gegil en de verpleegster van meneer beweert dat het er spookt..

Hou je van thrillers en komedie? In "Over ons Lijk”, geschreven door Mart Moors, vind je ze beiden terug.

De uitvoeringen zijn vrijdag 3 en zaterdag 4 april in De Schelft.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is het toneelstuk te zien in De Muze.

De aanvang is 20:00 uur, de zaal is open om 19:30 uur.

Kaartverkoop

Kaarten voor de Schelft zijn voor €10,- te koop in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop beide in de Havenstraat. En ook bij M- Kappers in De Zilk. P.J. Warmerdamstraat en drogisterij Letschert, Hoofdstraat 37 in Hillegom.

U kunt ook kaarten voor de Schelft reserveren via www.toneelverenigingodi.nl of bellen met Corry 0252-372978.

Donateurs kunnen voor bezoek aan de Muze reserveren door te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 071-3646226.

Losse kaarten zijn voor € 10,- verkrijgbaar via de website van De Muze.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.