Datum: 30-11-2022 - 05:36
16
mrt
'20
Ondernemers krijgen uitstel betaling gemeentelijke belastingen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Ondernemers krijgen uitstel betaling gemeentelijke belastingen.

 Als gevolg van de maatregelen die het Rijk heeft genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen ondernemers in de financiële problemen komen. Daarom heeft het college besloten, dat de ondernemers de aanslagen gemeentelijke belastingen in het laatste kwartaal van dit jaar mogen betalen. De OZB niet-woningen en de rioolheffing kunnen betaald worden in 3 maanden: oktober, november en december 2020. Het gaat om een bedrag van in totaal: € 3.778.000....

Geen voorlopige aanslagen toeristenbelasting 2020

Daarnaast is besloten op dit moment geen voorlopige aanslagen toeristenbelasting 2020 op te leggen. Het gaat hier om een bedrag van € 2.100.000.

6 miljoen euro

In totaal gaat het om een bedrag van bijna 6 miljoen euro. Met deze maatregelen hoopt het college de ondernemers in de gemeente Noordwijk lucht te geven.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.