Datum: 31-01-2023 - 07:36
24
me
'20
Maestro Noordwijk verplaatst naar 2021.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Maestro Noordwijk verplaatst naar 2021.

Alles was klaar om met de repetities te beginnen: Muziekvereniging de Harpe Davids uit Noordwijkerhout had data vastgelegd, zalen gereserveerd in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout voor de eerste, tweede en derde ronde en, niet het onbelangrijkst, deelnemers gecontracteerd. Maestro 2020 kon beginnen. Maar corona gooide ook hier roet in het eten. Er kan in ieder geval niet eerder dan september...

worden begonnen met repetities, en dat is te laat. Daarom heeft het bestuur, in overleg met de kandidaten voor de titel “Maestro van de gemeente Noordwijk” besloten deze editie van Maestro uit te stellen naar 2021.

Het goede nieuws is wel dat allen die deze keer een rol zullen zouden spelen bij Maestro, en dat zijn nogal wat mensen, het bestuur zonder aarzelen hebben laten weten ook volgend jaar van de partij te willen zijn.We houden u op de hoogte!

Gelukkig hebben we de foto's nog van de vorige editie. Klik hier voor het artikel en de foto's.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.