Datum: 26-03-2023 - 11:07
26
me
'20
Theaterschool Teylingen verzorgt optredens in zorginstellingen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Theaterschool Teylingen verzorgt optredens in zorginstellingen.

Maandagmiddag 25 mei 2020 was er weer een openlucht optreden voor alle bewoners bij Jeroen. Deze middag werd er een geweldige show "Theatertour op afstand" door Theaterschool Teylingen verzorgd. Deze theaterschool staat altijd garant voor een belevenis door hun talent en perfectie...

Vanaf maart verzorgen zij al een gratis optreden van zo'n 55 minuten om met name mensen in verzorgingsinstellingen in Teylingen en omringende gemeenten een hart onder de riem te steken.

Ervaren leerlingen van de theaterschool brengen een bonte verzameling liedjes uit musicals, zoals Anastasia, Beauty and the Beast en My Fair Lady. Ook songfestivalnummers en liedjes als “Het Dorp” en “Ik Heb je Lief” komen voorbij. En natuurlijk ‘You’ll Never Walk Alone’, het nummer dat vaak op de radio gedraaid wordt in deze tijd van eenzaamheid voor heel veel ouderen.

Op aanvraag en voor zover er praktisch mogelijkheden zijn, is Theaterschool Teylingen graag bereid om meer voorstellingen te geven. Mocht u interesse hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818, het Jacoba van Beierenfonds Teylingen en Zorg en Zekerheid.

Foto's: Richard van Egmond.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.