Datum: 27-09-2023 - 18:21
27
me
'20
Café van der Geest gaat weer open op 1 juni, je kunt alvast reserveren en de winnaars van 'Kom van de Bank' Challenge
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Café van der Geest gaat weer open op 1 juni, je kunt alvast reserveren en de winnaars van 'Kom van de Bank' Challenge

‘Kom van de Bank’ NIEUWS FLASH! We tellen gestaag verder af! Nog 5 dagen te gaan. We zijn deze week ook gestart met de diverse voorbereidingen voor wat betreft de evenementen. Inmiddels staat in ons café alles op de juiste plek en worden de leidingen grondig gereinigd en doorgespoeld zodat jullie maandag aanstaande weer kunnen gaan genieten van de heerlijkste bieren van de tap!...

Het zonnetje gaat steeds meer schijnen zowel letterlijk als figuurlijk! Je bent van harte welkom bij ons in het Café. Graag vragen we je om van tevoren een reservering te maken. Geef aan met je naam en telefoonnummer wie je bent en met hoeveel personen je komt. Hoe laat mogen we je ontvangen en hoe laat is de verwachting dat je/jullie vertrekken.

Gebruik hiervoor onderstaande mogelijkheden:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of per telefoon op nummer: 0252372306

Iedere reservering zal worden bevestigd maar dit kan even duren. Maar zoals je mag verwachtten van ons komt dit altijd goed. Alle aanvragen die reeds zijn ‘bevestigd’ tot nu toe blijven van kracht. Voor nieuwe reserveringen bovenstaande informatie gebruiken.

Winnaars 'Kom van de Bank' challenge, wie verzint er een POSITIEVE tegenhanger van het woord LOCKDOWN'.
Er is gekozen door onze Vakjury: 

2e tot 5e plaats zijn geworden:
- The Big Reset, Lisanne Bergman
- Coming Out, William Kraan
- HomExit, Stef Warmerdam
- Prositivietijd, Peter van den Burg

Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de beste zijn:

Winnaar Arjan Houwaart met "Open(P)UB".

De 5 winnaars kunnen hun 0,75 cl jubileumbier ophalen als zij een afspraak maken via een PB. GEFELICITEERD allemaal en iedereen bedankt die heeft deelgenomen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.