Datum: 26-09-2023 - 19:08
17
jun
'20
Reuring gaat weer van start op de locaties.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Reuring gaat weer van start op de locaties.

Ook al zijn wij elkaar de afgelopen maanden blijven zien, nu mogen wij gelukkig weer, zij het kleinschalig, gaan starten op de locaties! Dat is heel goed nieuws!...

Vanaf 22 juni gaat er weer gesport worden, met de buurtsportcoach op locatie De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk. Dit gebeurt wel BUITEN en met slecht weer gaat het niet door.

Zoals aangeven, gaan we vanaf 22 juni weer voorzichtig opstarten met de andere activiteiten. Vanaf die dag kunnen en mogen we tien mensen ontvangen, maar als het goed gaat komen er elke week drie bij, tot wij aan het maximum zitten qua vierkante meters. Uiteraard zijn alle richtlijnen van het RIVM van kracht.

Wij zullen de mensen die mogen komen, gaan uitnodigen. Wij gaan als team weloverwogen keuzes maken. Deze week gaan de uitnodigingen de deur uit. Heb je  (nog) geen uitnodiging ontvangen, en wil of kun je echt niet wachten, neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. 

Natuurlijk is het jammer dat wij niet iedereen gelijk kunnen ontvangen; daarom blijven wij ook online actief en zal “Reuring aan de deur” nog doorgaan.

Tot snel bij Reuring in De Zilk, Noordwijkerhout of Noordwijk, op locatie, aan de deur of online!

Wil jij een beetje Reuring, meld je dan aan op tel; 06-50610135, want Reuring is er ook voor jou!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.