25
jun
'20
Onbezorgd, veilig en gratis naar strand met de Beach Shuttle van Brouwer Tours.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Onbezorgd, veilig en gratis naar strand met de Beach Shuttle van Brouwer Tours.

Vanaf zaterdag 27 juni gaat de gratis Beach Shuttle weer rijden van en naar het Noordwijkse strand. Vermors geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek aan de kust. Pak deze zomerse vervoersvoorziening. Gratis!...

De Beach Shuttle rijdt in de periode van zaterdag 27 juni tot dinsdag 1 september elk weekend en doordeweeks bij mooi weer tussen 10:00 en 19:00 uur. Coronabesmettingen voorkomen blijft belangrijk. Iedereen wordt veilig naar en van het strand gebracht volgens de geldende richtlijnen.

Opstappen en op naar het strand

Zo werkt het. Je auto parkeer je aan de rand van Noordwijk. Bij voorkeur het parkeerterrein P1 aan de Gooweg/ hoek Van Berckelweg, N444. Hier is ook een halte van de Beach Shuttle. De haltes voor de Beach Shuttle zijn het Vuurtorenplein en het Palaceplein. De Beach Shuttle rijdt tussen 10:00 en 19:00 uur continu in een loop.

Als je wat langer blijft
Bezoekers die langer willen blijven, kunnen ook na 19:00 uur nog terug naar hun auto: Taxi Brouwer (telefoon 071 - 361 10 00) brengt de bezoekers tegen een gereduceerd tarief van € 9,00 weer terug naar de auto op het parkeerterrein..

Effectieve en gewaardeerde service
Ook dit jaar maken Gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing samen de gratis Beach Shuttle mogelijk. Brouwer Tours verzorgt het vervoer. De service biedt autobezoekers veel gemak. Geen verloren tijd met rondrijden om ergens een parkeerplek te zoeken. De afgelopen jaren heeft de service zijn nut bewezen. Veel bezoekers hebben het gemak ervan ontdekt.

Check de website
Actuele parkeerinformatie en inzet van de Beach Shuttle wordt ook weergegeven op de displays bij de toegangswegen en de tekstkarren en via social media visit Noordwijk Holland. Meer informatie over de Beach Shuttle is beschikbaar op deze website

Foto: gemeente Noordwijk