04
jul
'20
Deel je verhaal met mantelzorgers.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Deel je verhaal met mantelzorgers.

Welzijn Noordwijk organiseert op donderdag 9 juli en woensdag 15 juli 2 kleinschalige bijeenkomsten voor mantelzorgers om hun verhaal te delen. Wil je graag mensen ontmoeten die net als jij zorgen voor een naaste? Samen een kop koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen?...

Of gewoon even je hart luchten? Anderen om je heen weten soms niet precies wat jij als mantelzorger meemaakt. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden. Op donderdag 9 juli en op woensdag 15 juli organiseren we weer een “deel je verhaal” ochtend. Ook al heb je soms verschillende zorgsituaties, toch kan je (onverwacht) veel raakvlakken hebben in het zorgen voor een naaste. De koffie staat klaar met wat lekkers! Kom tussen 10:00-12:00 uur naar De Wieken.

De mantelzorgconsulent is ook aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie en advies te geven over mantelzorgondersteuning.

Wanneer:       donderdag 9 juli en woensdag 15 juli 2020, 10.00-12.00 uur
Waar:             Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk.

Aanmelden is verplicht: Via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 071-7114334. Geef hierbij aan of je op 9 of 15 juli wilt komen.

(we hebben plek voor max 15 personen per keer ) Je ontvangt een bevestiging.