Datum: 26-03-2023 - 10:18
03
jul
'20
Extra feestelijke diploma-uitreiking Northgo College!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Extra feestelijke diploma-uitreiking Northgo College!

Een bijzonder jaar verdient een bijzondere diploma-uitreiking. Het Northgo College kijkt terug op twee feestelijke middagen en avonden waarop alle leerlingen (100% van alle kandidaten is dit examenjaar geslaagd) hun diploma mochten ontvangen. Vanwege de maatregelen...

rondom Covid-19 werd uitgeweken naar de openlucht. De diploma-uitreikingen vonden plaats in het voetbalstadion van VV Noordwijk. Op gepaste afstand keken ouders, familieleden en vrienden vanaf tribunes toe hoe de eindexamenleerlingen hun diploma ondertekenden.

Aan dit officiële moment ging een feestelijk spektakel vooraf, waarbij het omhoog gooien van de ‘graduation hats’ een hoogtepunt vormde. Natuurlijk werden de gediplomeerden ook toegesproken door hun coördinator, de directeur en de door hen gekozen Prins en Prinses. Na de ondertekening mochten twee genodigden bij de leerling aansluiten.

In school volgde nog een persoonlijk programma. De interactieve tour door de school werd afgesloten met het traditionele bijschrijven van de naam op de Wall of Fame.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.