Datum: 30-11-2022 - 04:53
06
jul
'20
Hoe kunnen Noordwijkers gelukkig worden?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Hoe kunnen Noordwijkers gelukkig worden?

Gemeente Noordwijk nodigt alle inwoners uit om mee te denken over de meest essentiële vraag in het leven en om samen activiteiten te bedenken om de speerpunten in te vullen. Trefzeker bouwen aan een gelukkig Noordwijk! De gemeente Noordwijk nodigt alle inwoners uit om projecten en aanpakken aan te dragen die geluk bevorderen. Een vraag die natuurlijk heel actueel is op dit moment....

Jouw inzichten
Iedereen is ervaringsdeskundige en kan mee discussiëren. Iedereen kan vertellen wat voor hem of haar werkt. De inbreng en de uitkomsten gebruiken de gemeente en de welszijnssector in hun plannen en in hun keuzes. Ze kijken uit naar de bijdragen.

Discussie rond speerpunten
4 speerpunten staan centraal: ‘Verbinden’, ‘Bijdragen’, ‘Regie over het leven’ en ‘Ondersteuning van kwetsbare personen’. Elk speerpunt werken we uit in activiteiten en projecten waarvan gemeente en maatschappelijke organisaties maar een ding willen: ze bevorderen geluk en welzijn.

Laat je hart spreken
Meedenken is stimulerend en nodig. Uitdagende vraagstukken als deze worden het beste opgelost als veel mensen hun visie en ideeën geven! Dus stap in en doe mee. Als ervaringsdeskundige zorg jij voor projecten met het gewenste effect. Ga naar samen.noordwijk.nl

Wie zich wil verdiepen in de materie pakt er de notitie 'Uitgangspunten welzijn en geluk in Noordwijk'‘ bij. Misschien wel 1 van de meest interessante stukken van dit moment.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.