Datum: 26-03-2023 - 11:22
13
jul
'20
Open dag Top Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn druk bezocht.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Open dag Top Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn druk bezocht.

Vandaag was de Open Dag TopTrouwlocatie op Landgoed Tespelduyn. Ruim dertig aanstaande bruidsparen hadden zich aangemeld voor een rondleiding en bezichtiging en lieten zich informeren over alle mogelijkheden rondom trouwen op het landgoed. Ook bruidsparen die reeds hun bruiloft gepland hebben op het landgoed kwamen langs om de puntjes op de i zetten...

 

Alle diner- en feestruimtes zijn speciaal voor de Open Dag in trouwsferen ingericht zoals het hoort voor een sprookjesbruiloft. Het is een uitstekende gelegenheid om aanstaande bruidsparen te laten zien dat ze aan het juiste adres zijn voor de mooiste dag van hun leven. Partners waarmee samen gewerkt wordt om een ultieme bruiloft te organiseren zijn ook aanwezig, zodat er ook kennis gemaakt kan worden met trouwambtenaren, bruidsfotografie, bloemenarrangeurs, bruidstaart ontwerpers en passende decoraties.

Waar kan je beter trouwen op een Landgoed dan in de mooie Trouwtuin op het landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je de mooie charmante trouwzaal.

Na de plechtigheid vind je in het culinaire restaurant ’t Landhuys alles wat je nodig hebt voor een receptie tot 500 gasten. Door gebruik te maken van de verwarmde serre en/of tenten op het terras zijn er zelfs 1000 gasten welkom. Romantisch dineren bij de open haard kan in een van de twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Na het diner kan er heerlijk geborreld worden aan een van de twee barren. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers.

Gaan de voetjes van de vloer? Of kan je niet wachten op de openingsdans? ’t Koetshuys biedt een hippe, moderne witte feestzaal voor 250 personen. Met een dj of band maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!

“De oprechte persoonlijke aanpak van Landgoed Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd” aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Uit feedback van eerdere open dagen blijkt dat de bezoekers zich op Landgoed Tespelduyn oprecht welkom voelen en het enorm waarderen dat wij de open dag er niet zo maar even bij doen. Inmiddels zijn er honderden huwelijken voltrokken op Tespelduyn en worden wij door bruidsparen uitstekend beoordeeld. Bij de eerste kennismaking zijn wij vaak nog vreemden van elkaar, maar in het vervolgtraject tot en met de huwelijksdag worden wij vaak vrienden voor het leven met de bruidsparen. Veel van hen komen jaarlijks op hun trouwdag bij ons lunchen of dineren en dat is altijd een feest der herkenning.”

Kon je vandaag niet langs komen maar ben je wel heel nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bel naar 0252-241336, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een persoonlijke afspraak.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.