Datum: 30-11-2022 - 04:42
30
jul
'20
'Spring op je Fietsmaand' afgesloten met fiets versieren.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

'Spring op je Fietsmaand' afgesloten met fiets versieren.

De Spring op je fietsmaand zit er bijna op. Het Sportbedrijf Noordwijk organiseerde in juli voor de 2e keer de ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk. Deze maand heeft maar weer eens benadrukt hoe leuk, fijn en gezondheid het is om te fietsen in deze mooie omgeving....

Wethouder Sjaak v/d Berg heeft de aftrap gedaan op de 'Doorgeef Fiets'. Vervolgens hebben Nelie v/s Slot (vakdocent Hoffenne), Annemarie v/d Sar (Edwin v/d Sar Foundation), Piet Groen (Zilverenkruis Toerfietsclub) en Arjan v/d Akker (Voorzitter NOV) op de fiets gereden!

De peuters hebben tijdens de loopfietsclinic heuveltjes genomen, geslalomd, gestopt voor het verkeerslicht en voorval veel plezier gehad! Er zijn verschillende speeltuinen en de crossbaan bezocht tijdens de Speeltuinen fietstocht.

De Hoffenne school heeft nog extra aandacht gegeven aan het fietsen en verkeersveiligheid door de ANWB Streetwise dag (klik hier voor het artikel). 

De winnares van de woordzoeker uit de fietskrant, Isabel, heeft een mooi cadeaupakket in ontvangst genomen!

De maand is vanmiddag afgesloten met een fiets versiertocht! Op Duinwetering kwamen een aantal kinderen met hun fiets om deze gezellig te versieren. De kinderen werden geholpen door de buurtsportcoaches, en op prachtig versierde fietsen konden zij huiswaarts keren.

Het was een leuke maand. Blijf vooral lekker fietsen!

Foto's fiets versieren: BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.