Datum: 08-06-2023 - 06:24

13
aug
'20
Vernieuwde speelplek Schelpenhoek in gebruik genomen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Vernieuwde speelplek Schelpenhoek in gebruik genomen.

Wethouder Sjaak van de Berg heeft samen met de kinderen uit de buurt en onder inspirerende coaching van de buurtsportcoaches de vernieuwde speelplek in gebruik genomen aan de Schelpenhoek in de wijk Vinkeveld...

De buurtbewoners hebben drie ontwerpen ontvangen waarvan er eentje is uitgekozen, met hier en daar wat aanpassingen. Zo was er de wens om een babyschommel op te hangen naast een gewone schommel. De wijkvereniging heeft geen inspraak gehad, alles is tussen omwonenden en gemeente gegaan. De wijkvereniging is uiteraard wel op de hoogte gehouden van alle plannen. Voorzitter Martin Bruchner is blij met de vernieuwde speeltuin en hoopt dat alles netjes wordt gehouden.

Na een woordje van de wethouder konden de aanwezige kinderen lekker alles uit gaan proberen.

Buurtsportcoaches Danny en Jaqueline hadden leuke waterspelletjes bedacht om met de kinderen te spelen. En wat water was zeker welkom op deze warme middag. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.