Datum: 30-11-2022 - 05:24
31
aug
'20
7 weken cel voor geweld tegen ex-vriendin.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

7 weken cel voor geweld tegen ex-vriendin.

De verdachte, een Poolse man van 44, was zelf niet aanwezig tijdens de rechtszitting, maar de eis was er niet minder om. Zeven weken cel, waarvan drie voorwaardelijk. Het feit dat hij eerder al eens vastgezeten heeft voor geweldsdelicten was aanleiding voor deze eis. Op 23 mei wachtte de Poolse man zijn ex-vriendin op bij een zomerhuis die ze gehuurd had...

Ze werd aan haar haren over de straat gesleurd, tegen haar hoofd gestompt en uitgemaakt voor 'hoer'. Daarbij werd zij bedreigd met de woorden 'Ik maak je af!' en tegen een muur gegooid. Passanten waren getuigen van het geweld en werden ook agressief benaderd door de man. De politie moest het verhoor van de man staken vanwege zijn agressieve gedrag. 

De advocaat van de verdachte kon niet vertellen waar de verdachte momenteel is, er was geen contact mee te krijgen. De strafeis van de officier van justitie werd overgenomen door de rechter. 

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.