Datum: 30-11-2022 - 05:24
28
sep
'20
Inlooptrainingen voor de jeugd bij Fluks Korfbal.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inlooptrainingen voor de jeugd bij Fluks Korfbal.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) sport of wil je gewoon eens beleven hoe leuk korfballen is? Kom dan op donderdag 1 oktober naar het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50 en train gratis en vrijblijvend mee! Kinderen van 6 t/m 12 jaar trainen om 18:00 uur en 13 t/m 18-jarigen om 19:15 uur. De Kangoeroe Klup is er voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, spelenderwijs maken zij kennis met sporten en hebben vooral heel veel plezier....

Op zaterdag 3 oktober is er voor deze leeftijdsgroep een gratis inlooptraining tussen 10:00 en 11:00 uur. Kom in sportkleding en noppenschoenen voor kunstgras, heb je die niet dan is het geen probleem om de training op normale sportschoenen te volgen. Ouders zijn van harte welkom om de verrichtingen van hun kinderen gade te slaan, we vragen u wel voldoende afstand te houden en alle richtlijnen op te volgen.

Aanmelden is niet verplicht, bij aankomst word je ontvangen en ingedeeld bij het team waarin jouw leeftijdgenoten korfballen. De training duurt een uur. Voor meer informatie kan u terecht op www.fluks.nl.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.