Datum: 26-03-2023 - 11:06
05
okt
'20
Fractie CDA stelt vragen aan college over jongeren en coronabeleid.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Fractie CDA stelt vragen aan college over jongeren en coronabeleid.

Fractie CDA heeft aan het college een aantal vragen gesteld inzake jongeren en het coronabeleid. Op de Bollenstreek Omroep viel op 25 september te lezen dat de gemeente Teylingen jongeren actief wil gaan betrekken bij het coronabeleid. Het CDA denk dat dit een uitstekend idee is. Veel besmettingen...

vinden momenteel veelal onder jongeren plaats dus lijkt het ons niet meer dan logisch om juist jongeren actief te betrekken bij het coronabeleid. In de impactanalyse over de coronacrisis kunnen wij weinig terugvinden over jongeren en coronabeleid. Vandaar de volgende schriftelijke vragen:

Vragen

1. Is het college op de hoogte van het feit dat de gemeente Teylingen jongeren actief wil gaan betrekken bij het coronabeleid?

2. Wil het college overwegen ook in de gemeente Noordwijk jongeren meer te gaan betrekken bij het coronabeleid? Bijvoorbeeld via jongerenwerk en sportverenigingen? Waarom wel of niet?

Met vriendelijke groet,

Namens de fractie van het CDA

Sebastiaan Duivenvoorde

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.