Datum: 14-08-2022 - 14:31
18
okt
'20
Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.

UPDATE: De politie van de eenheid Den Haag heeft vanmorgen laten weten dat het lichaam van de vermiste Cees Binnendijk uit Rijnsburg is gevonden in de zee voor de kust van Scheveningen. De man is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Cees Binnendijk was sinds woensdag 7 oktober vermist...

Ruim een week later is het lichaam van Binnendijk alsnog in zee gevonden bij Scheveningen.

VERMISSING: De heer Cees Binnendijk had op woensdag 7 oktober om 12.15 uur een afspraak in Katwijk, daar is hij niet verschenen. Van Cees is bekend dat hij zich vermoedelijk verplaatste op een damesfiets. Het laatste contact met Cees is geweest op woensdag 7 oktober rond 09.00 uur....

De damesfiets waar Cees op fietste is later die dag in Katwijk aangetroffen, bij de strandopgang 55 in Katwijk. Daarna ontbreekt ieder spoor.

Hulpdiensten hebben woensdagmiddag een grote zoekactie op touw gezet na de melding van een vermiste man op het strand tussen Wassenaar en Katwijk. Hierbij werden onder meer een politiehelikopter, een Kustwacht-vliegtuig en een droneteam ingezet. De KNRM Noordwijk heeft ook hun medewerking verleend, ook vanochtend zijn er nog zoekslagen op zee voor de kust van Katwijk en Noordwijk.

Heeft u meer informatie over deze vermissing neem dan contact op met de politie via nummer: 0800-6070.

Klik hier voor het artikel op Leidsch Dagblad met foto’s en film van de zoekactie

Foto’s zoekactie: BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.