Datum: 06-06-2023 - 11:04

26
okt
'20
Verkiezing 'Vrijwilliger(s) van het jaar 2020' nomineer uw favoriet.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Verkiezing 'Vrijwilliger(s) van het jaar 2020' nomineer uw favoriet.

Wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs? En welke organisatie of vereniging mag wel in het zonnetje worden gezet? Nomineer nu je favoriete vrijwilliger of organisatie/vereniging vóór 12 november 2020! Het is een uitdagend jaar. Des te belangrijker om aan elkaar te denken, iets voor elkaar te kunnen betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig...

We hebben dit jaar ook buurtprijzen toegevoegd. Bijzonder om te zien wat buren voor elkaar hebben gedaan in de afgelopen tijd. Van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed.

Op het leuke vrijwilligersfeest op 7 december 2020, worden de vrijwilligersprijzen weer uitgereikt. Dit gaan we net even iets anders doen dan de voorafgaande jaren, gezien fysiek bij elkaar komen dit jaar niet mogelijk is. Hierover binnenkort meer!

Wij nodigen je uit om binnen je organisatie/vereniging te kijken wie er een leuke prijs verdient. Natuurlijk kan het ook een vriend, familielid of kennis zijn. Wil je een leuke buurt nomineren die iets moois hebben gedaan voor elkaar?

Check https://www.welzijnnoordwijk.nl/aanbod/vrijwilligers/vrijwilligersprijs-2020/ voor meer informatie of om te nomineren.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.