Datum: 08-06-2023 - 08:02

11
nov
'20
Een Sinterklaas bericht voor alle kinderen van burgemeester Wendy Verkleij.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Een Sinterklaas bericht voor alle kinderen van burgemeester Wendy Verkleij.

Ook onze burgemeester doet mee aan de actie van het Sinterklaas Journaal! Lieve kinderen in de gemeente Noordwijk, Hebben jullie gisteravond het Sinterklaas Journaal gezien? Het gaat gelukkig helemaal goed komen met de aankomst van Sint in Zwalk. We gaan er ook dit jaar weer met z’n allen een groot feest...

van maken. De burgemeesters van Nederland helpen daar ook een extra handje bij. Alle kinderen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk mogen hun sinterklaas tekeningen in de brievenbus van het gemeentehuis doen. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat deze tekeningen op tijd bij Sint bezorgd worden.

En mag ik jullie iets extra’s vragen? Als jullie toch aan het tekenen zijn, maak je dan nog een extra tekening voor een lieve oudere of eenzame mevrouw of meneer in het verpleeghuis? Zij hebben het zwaar in deze corona periode en kunnen wel een vrolijke tekening gebruiken. Deze tekeningen mag je ook door de brievenbus van het gemeentehuis doen. Ik zorg er dan voor dat deze tekeningen worden bezorgd bij de verpleeghuizen van Noordwijk.

Lukt het niet om naar het gemeentehuis te komen? Je kunt je tekening ook mailen naar ‘je eigen burgemeester’ via het Sinterklaasjournaal.

Ik kijk uit naar jullie mooie tekeningen en ik wens iedereen een hele gezellige sinterklaastijd!

Burgemeester Wendy Verkleij

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.