Datum: 02-10-2023 - 13:22
14
nov
'20
Sinterklaas is aangekomen in Noordwijk! (Film en foto’s)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sinterklaas is aangekomen in Noordwijk! (Film en foto’s)

De Vlogpiet was al een week in Noordwijk om de digitale intocht van Sinterklaas in Noordwijk voor te bereiden en moest ook een slaapplaats voor Sinterklaas regelen. Dat lukte, maar ze raakte de sleutel van de pakjeskamer kwijt. Samen met de Noordwijkse Nienke en de tips van de kinderen van Noordwijk probeerde ze...

de pakjeskamer te openen, maar helaas hij zat nog steeds op slot. Er zat niets anders op dan het te vertellen tegen Sinterklaas.

Sinterklaas kwam om 10.00 uur aan op het Noordwijkse strand, zoals elk jaar door de Noordwijkse KNRM en werd opgewacht door de voorzitter van de NOV Arjan van den Akker, de computerpiet en de vlogpiet.

De vlogpiet vertelde aan Sinterklaas dat zij de sleutel van de pakjeskamer kwijt was geraakt en dat de kinderen nu hun schoen niet konden zetten. Gelukkig had Sinterklaas dé oplossing! Hij had namelijk de reservesleutel meegenomen!

De kinderen van de Gemeente Noordwijk kunnen dus wel hun schoen zetten vanavond !

Vervolgens verplaatste het gezelschap zich naar het gemeentehuis van de Gemeente Noordwijk zodat ook burgemeester Wendy Verkleij Sinterklaas welkom kon heten. Zij spraken over deze bijzondere intocht en waren blij dat Sinterklaas toch naar Noordwijk kon komen. De burgemeester kreeg zelfs een heerlijke chocolade letter van Sinterklaas.

De kinderen van de Gemeente Noordwijk kunnen nog steeds een tekening voor Sinterklaas inleveren bij het gemeentehuis.

Gefilmd en beschikbaar gesteld door NOV Events, Linda Janmaat en van vlogpiet Melissa Hoekstra. 

{gallery}13845{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.