Datum: 28-09-2022 - 08:44
27
nov
'20
Noordwijkse detailhandel ondersteunt actie ‘Aandacht voor elkaar’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Noordwijkse detailhandel ondersteunt actie ‘Aandacht voor elkaar’.

Deze week zijn de Noordwijkse supermarkten en diverse winkels gestart met het uitdelen van sympathieke Aandacht voor elkaar deurhangers. De gemeente Noordwijk moedigt met de deurhangers bewoners aan om aandacht voor elkaar te houden in deze moeilijke tijd. Of dat nu een praatje is bij de voordeur,...

boodschappen doen of elkaar wat meer in de gaten houden. De supermarkten en andere winkels delen de deurhangers actief uit aan winkelende klanten, die hier zeer positief op reageren.

De sympathieke deurhanger sluit aan bij de campagne aandachtvoorelkaar.nl Deze landelijke campagne loopt tot het einde van dit jaar. Burgemeester Wendy Verkleij introduceerde de eerste deurhanger op de nationale corona bezinningsdag.

De basisscholen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk hadden de eer ze als 1e te verspreiden onder alle kinderen. Zodat zij een goede daad konden doen voor hun opa, oma, buurman of buurvrouw. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.