Datum: 03-02-2023 - 21:40
01
dec
'20
Foodtruck op de Willem vd Bergh in de brand.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Foodtruck op de Willem vd Bergh in de brand.

Op dinsdagochtend 1 december werd de politie samen met de Katwijkse brandweerlieden met spoed naar het terrein van Willem van den Bergh gestuurd voor de melding van een voertuigbrand. Aan de Hertenlaan stond een foodtruck in brand. De brand werd rond kwart voor elf in de ochtend opgemerkt....

Hulpdiensten werden met spoed aangestuurd. Ter plaatse bleek dat er in de foodtruck brand woedde bij de frituur. Een deel van de frituur en van de foodtruck waren zwart geblakerd. De brand werd snel in de kiem gesmoord waardoor ergere schade kon worden voorkomen. De brandweer heeft vervolgens gecontroleerd of het allemaal weer veilig was.

De oorzaak van de brand is niet geheel bekend al is het waarschijnlijk mogelijk dat het aanwezige vet vlam heeft gevat. Na de inzet konden de hulpdiensten weer retour.

Foto’s: BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.