×

Opmerking

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/14026
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/14027
31
dec
'20
Na 50 jaar neemt Corrie Thijssen afscheid van het slagersvak!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Na 50 jaar neemt Corrie Thijssen afscheid van het slagersvak!

Vandaag heeft Corrie Thijssen, na 50 jaar!, haar allerlaatste werkdag gehad bij de slager. Als 17-jarig meisje kwam Corrie in 1971 te werken bij de zelf slachtende slager `Jeroen vd Weyden` waar ze het vak van geleerd heeft. Daar heeft ze heel wat meegemaakt, met als hoogtepunt wel de Paasstier die los was gebroken en ontsnapt. Zij is er toen achteraan gerend en heeft het beest gevangen!...

Nadat `oude Jeroen` met pensioen ging nam zijn zoon Leo de zaak over. Uiteraard bleef Corrie daar werken. Hierna is de zaak een aantal keer gewisseld van eigenaren, met als enige vaste gezicht altijd Corrie Thijssen. Dit tot groot genoegen van de klanten, want Corrie vond vooral dit klantencontact heerlijk! Altijd even ruimte voor een praatje en advies! Sommige van `haar` klanten gaan dan ook al 3 generaties terug.

Het was hard en zwaar werk wat best zijn tol heeft geëist van haar lijf. Toch hoorde je haar zelden klagen. Nachten doorwerken met de feestdagen, 2 uurtjes slapen, douchen en weer door. Het was zwaar, maar ook bijzonder om mee te maken!

Tot haar grote verrassing stonden vanmiddag om 16.00 de kinderen en kleinkinderen voor de deur van de slagerij om Corrie uit te zwaaien. Met ballonnen, champagne en cadeautjes werd Corrie enorm verrast. Gedurende de dag waren ook al veel vaste klanten langs gekomen met afscheidscadeautjes, wat door Corrie erg wordt gewaardeerd. 

Nu mag Corrie gaan genieten van haar welverdiende pensioen, na 50 jaar werk is het mooi geweest en is er ruimte voor vakanties met haar man en tijd voor de (klein)kinderen. Vervelen zal ze zich niet, aangezien ze vele vrijwilligersbaantjes heeft.

Ruimte voor een groot afscheidsfeest is er helaas niet door de Corona pandemie, maar zodra het weer mag staat er nog wel een gezellig etentje gepland met haar familie.

{gallery}14026{/gallery}