Datum: 02-10-2023 - 14:06
01
jan
'21
Dirk Noordwijk houdt lege flessen actie voor Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Dirk Noordwijk houdt lege flessen actie voor Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft'.

Vanaf vandaag kunt u uw lege flessen bij Dirk Noordwijk inleveren voor een lokaal goed doel, Stichting 'Nieuw start verenigingen De Schelft'. De stichting zamelt geld in om verenigingen die zijn getroffen door de brand in De Schelft weer een nieuwe start te geven...

Op zaterdag 14 november was de vreselijke brand in De Schelft. Tientallen verenigingen die daar actief waren zijn al hun spullen kwijt geraakt. Denk hierbij maar aan de kleding van de ODI, de kleding van de dansmariekes van de Kaninefaaten, materialen van de badminton, handbalvereniging, muziek - en dansgezelschappen.

Een aantal betrokken inwoners uit Noordwijkerhout heeft het initiatief genomen om een stichting in het leven te roepen om middels de crowdfunding actie ‘Support Verenigingen de Schelft’ geld te genereren om de verenigingen te helpen aan een nieuwe start. Met dit geld willen zij de verenigingen dat steuntje in de rug geven om een nieuwe frisse start te kunnen maken.

Bestuurslid Angela Heemskerk van de stichting gooide samen met supermarktmanager Aad van der Zalm de eerste flessen in de grote verzamelcontainer. Deze verzamelcontainer kunt u vinden bij de emballage afdeling van Dirk Noordwijk.

 

{gallery}14027{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.