Datum: 30-11-2022 - 04:28
12
jan
'21
Wakersduin en Zeehonk ‘strijden’ tegen elkaar met wandelcompetitie.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wakersduin en Zeehonk ‘strijden’ tegen elkaar met wandelcompetitie.

De teams van basisschool Wakersduin en Zeehonk zijn gestart met een wandelcompetitie met de app 'ommetje. Ze strijden tegen elkaar voor de eerste plaats in de ranglijst door iedere dag minstens 20 minuten te wandelen. Elke dag een wandeling maken is belangrijk...

voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.

Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.

De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Foto’s: Rosanne van Oosten is leerkracht van groep 3/4 van basisschool Wakersduin en doet actief mee aan de wandelcompetitie.

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.