Datum: 31-05-2023 - 19:05
22
jan
'21
Kind gewond door op hol geslagen paard op het strand.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kind gewond door op hol geslagen paard op het strand.

Vrijdagmiddag omstreeks 15:40 uur is het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk gealarmeerd ter assistentie van de ambulancedienst op het strand van Noordwijk. Ter hoogte van strandpaal 7900 (tussen de Duindamseslag en Noordwijk) sloeg een paard op hol, waarna het paard er in volle gallop vandoor ging. Een kind werd door het op hol geslagen paard geraakt...

waarbij het slachtoffer nog onbekend letsel aan het been opliep. De strandpolitie was als eerste ter plaatse en heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft het ambulancepersoneel aan de strandafrit opgewacht en is daarna ook naar de opgegeven locatie gereden.

De ambulance medewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse onderzocht waarna het slachtoffer door het KNRM kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance kon worden overgebracht. De ambulance heeft het slachtoffer daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's KNRM.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.